TCD Hummelo
Dagkaarten .. helaas meestal niet


LET OP!
Sinds 2010 is het normaal gesproken niet meer mogelijk om als niet-lid met een dagkaart op het circuit "de Heksenplas" te trainen. Er kan op het circuit alleen getraind worden door leden.

NIET-LEDEN kunnen alleen via de "industrieregeling" en op een beperkt aantal dagen gebruik maken van trainingsmogelijkheid op "de Heksenplas".

Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om als niet-lid te trainen op "de Heksenplas" dan dien je op die specifieke dagen waarop het kan persoonlijk te melden in het clubgebouw (en dat doe je voordat je gebruik van het circuit maakt ....). Dat geldt ook als je een verwijzingsbrief via de "industrieregeling" hebt.

Je moet je dus persoonlijk melden en jouw KNMV-licentie (Sportlicentie, Off-Road-licentie of Basissportlicentie) te tonen, na betaling van het daggeldtarief krijg je een armbandje omgedaan, zodat onze vrijwilligers kunnen zien dat je als niet lid toegang hebt tot het circuit.


Tarieven dagkaarten 2017

(De tarieven voor de dagkaarten worden jaarlijks tijdens de Algemene Ledenvergadering vastgesteld.)

Alleen op een beperkt aantal dagen per jaar (op de startpagina is te zien of dat mogelijk is) mogen ook niet leden op het circuit "de Heksenplas" trainen.
Daarvoor gelden dan de volgende tarieven:
"groten" 15,00 grote baan
"jeugd"   6,00 kleine baan (t/m beginnende 85cc)
"mini's"   4,00 startterrein


Wanneer kan er door niet-leden getraind worden:
  • als er op een zaterdag elders een streekwedstrijd georganiseerd wordt
  • in de periode half-oktober tot en met half februari