TCD Hummelo - clubgebouw "de Daele"
gezellig ontmoetingspunt


In de begin jaren in Langerak (buurtschap grenzend aan ons circuit) had de vereniging alleen de beschikking over het circuit "de Heksenplas", een clubgebouw of kantine was er niet.

Gelukkig konden we van de toenmalige bewoners van de boerderij de deel inrichten als kantine. Het was klein, donker maar we konden ons er goed mee redden en volgens degenen die het zo nog gekend hebben moet het er bijzonder gezellig geweest zijn.

Later, na het vertrek van de laatste bewoners kregen we het gehele pand tot onze beschikking. De kantine werd naar voren verplaatst, de deel werd als opslag en materiaalhok ingericht.

Midden jaren 90 (in de vorige eeuw) werd het plan opgevat de boerderij te verbouwen. Plannen werden uitgewerkt en na een aantal bezoeken aan de gemeente kregen we de vergunning.

Tijdens de verbouwing kregen we de beschikking over een fraaie noodkantine (van de oud penningmeester Esse Anneveldt), zodat we gewoon door konden draaien met de kantine.

In september 2000 werd de kroon op het werk gezet met de officiŽle opening door burgemeester Haasjes - van de Berg van de gemeente Hummelo en Keppel.

Het resultaat van vele uren zwoegwerk mag er zijn, kijk zelf maar of beter nog kom es aan ....


door leden bedachte naam van het clubgebouw